Arbeidsvoorwaarden

Wil je meer weten over de cao? Je kunt hem hier downloaden en bekijken.

Salaris
Uiteraard ontvang je een marktconform salaris dat, als je op of boven gewenst niveau functioneert elk jaar stijgt, totdat je het maximale salaris van jouw functie hebt bereikt. Daarnaast worden er binnen onze cao vaak afspraken gemaakt over algemene loonstijgingen.

Hoeveel salaris je precies ontvangt hangt af van je functie, opleidingsniveau en werkervaring.

Naast salaris ontvang je ook:

  • 8% vakantiegeld
  • 3,25% eindejaarsuitkering
  • 1,8% levenslooptoelage
  • Reiskostenvergoeding woon-werk (wanneer je meer dan 10 km van je standplaats af woont)

Verlof
Hoeveel verlof je ontvangt, hangt af van je leeftijd. Als je tussen de 19 en 44 jaar oud bent, ontvang 220 verlofuren per jaar bij een fulltime dienstverband. Ben je jonger dan 19 of ouder dan 44, dan zijn dit er wat meer.

Werktijden
Hoe jouw werktijden eruit zien is mede afhankelijk van je functie. Over het algemeen werken de collega’s op kantoor hun uren tussen 08:00 en 18:00. In overleg met je teamleider spreek je af welke start- en eindtijd handig zijn voor jou.

Chauffeurs, monteurs en medewerker in het groen beginnen de dag vaak wat eerder. Het voordeel daarvan is dat zij ook eerder klaar zijn!

Ontwikkelingsmogelijkheden
ROVA biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van opleidingen gericht op je vakgebied, je persoonlijke ontwikkeling of op jouw duurzame inzetbaarheid. Je hebt hier regelmatig contact over met je teammanager of P&O.

Arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw wensen
Het is mogelijk om jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op je persoonlijke wensen. Zo kun je verlofuren bijkopen of in ruil voor een andere arbeidsvoorwaarde meer reiskostenvergoeding ontvangen. Daarnaast kun je verlofuren opsparen voor bijvoorbeeld een lange vakantie.  

Vanaf 1 januari 2021 kun je bovendien zelf bepalen wanneer je jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering laat uitbetalen.

Pensioen en verzekeringen
Op het moment dat je bij ROVA in dienst treedt word je aangemeld bij ABP Pensioenfonds. ROVA betaalt 70% van de pensioenpremie, de andere 30% betaal je zelf. 

Naast een goed pensioen biedt ROVA ook een collectieve verzekering voor arbeidsongeschiktheid. Hierdoor ontvang je een aanvulling op je uitkering, mocht je onverhoopt arbeidsongeschikt raken.

Spinnenweb achtergrond

We zijn altijd op zoek naar collega's die willen meewerken aan groene, schone en veilige leefomgeving. Ben je geïnteresseerd?