undefined

ROVA is beste Fietswerkgever van Overijssel in categorie bedrijven met 200+ medewerkers

  • Nieuws
  • 14-11-2023
Landelijk duurzaam mobiliteitsplatform ‘Zo Werkt Het’ is op zoek gegaan naar de beste Fietswerkgever van Overijssel. Collega’s van deelnemende bedrijven konden hun werkgever nomineren. Dat hebben ook ónze collega’s massaal gedaan. En met succes! ROVA is verkozen tot beste Fietswerkgever van Overijssel, in de categorie bedrijven met 200+ medewerkers. En hier zijn we trots op!

Collega Léon Burger gaat iedere dag op de fiets naar zijn werk en nam de prijs in ontvangst. ‘’Het is heel mooi dat zoveel collega’s ROVA hebben genomineerd’’, vertelt hij. ‘’We zijn enorm blij met dit mooie resultaat!’’

Fietsvoorzieningen

Al jaren is ROVA een voorbeeld van een betrokken werkgever in de regio die vol inzet op vitaliteit en fietsstimulering. Zo doet ROVA mee aan diverse acties om het fietsgebruik aan te moedigen. Daarnaast ontvangen medewerkers die binnen 10 km vanaf het werk wonen een fietsvergoeding per gewerkte dag. Dit resulteert in dat medewerkers vaak de fiets pakken. Ook is er de mogelijkheid voor werknemers die tot 20 km vanaf het werk wonen om een (elektrische) fiets aan te schaffen door middel van bruto-netto uitruil. Heb je al een elektrische fiets? Dan kun je deze onder werktijd opladen bij een oplaadpunt. Slecht weer gehad onderweg? Bij ROVA kun je gebruikmaken van één van de douches op het werk. Zo zorgt ROVA ervoor dat haar medewerkers gemakkelijk en voordelig op de fiets naar hun werk kunnen.

Landelijke verkiezing

Door het behalen van deze prijs gaat ROVA door naar de landelijke verkiezing en wordt er gestreden om de titel ‘beste Fietswerkgever van Nederland’. Léon: ‘’ROVA legt al jaren de nadruk op gezondheid en het stimuleren van fietsgebruik, dus deze nominatie is een mooi compliment.’’

Spinnenweb achtergrond

We zijn altijd op zoek naar collega's die willen meewerken aan groene, schone en veilige leefomgeving. Ben je geïnteresseerd?