undefined

Persoonlijk contact is belangrijk bij wijzigingen in het afvalbeleid

Op het projectenbureau van ROVA ben je dagelijks bezig met de uitrol van wijzigingen van het afvalbeleid in de aangesloten gemeenten bij ROVA. In Amersfoort zijn we bijvoorbeeld bezig met de invoering van Omgekeerd inzamelen. Wijzigingen in het afvalbeleid betekent soms dat we verandering van inwoners vragen. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Hiervoor organiseren we samen met de gemeente in iedere wijk bewonersavonden.

We geven voorlichting over de wijzigingen en het vervolgproces. Inwoners vinden het prettig om hun vragen, bedenkingen en bezwaren te bespreken. De persoonlijke aandacht wordt zeer gewaardeerd. Zelf vind ik de gesprekken ook leuk en een aangename afwisseling naast het bureauwerk dat bij de projecten komt kijken.

Afdeling in beeld

 • Duidelijke communicatie op containers maakt afval scheiden makkelijker
  Lees meer

  Duidelijke communicatie op containers maakt afval scheiden makkelijker

  "Bij ROVA werk je voor 23 gemeenten die bij elkaar bijna 1 miljoen inwoners hebben. Die willen we allemaal zo goed mogelijk afval en grondstoffen laten scheiden. En niet iedereen vindt dat even gemakkelijk. Bij de afdeling Klant en Communicatie denken we na hoe we inwoners daar zo goed mogelijk bij helpen" - Mark de Weerd (Communicatieadviseur)
  meer over
 • Inzameling Afval & Grondstoffen

  Inzameling Afval & Grondstoffen

  "ROVA maakt werk van circulaire economie. Ons doel is een afvalloze samenleving. Om dit te bereiken willen we alle grondstoffen van het afval scheiden. Hiervoor bieden we inwoners de mogelijkheid grondstoffen die niet aan huis worden opgehaald, toch in de buurt van huis te scheiden." - Pieter Jan Oppenhuizen (Chauffeur GRIP-wagen)
  meer over
 • Nog beter dan De Kuip

  Nog beter dan De Kuip

  "Beheer buitenruimte betekent dat we ook het sportveldenonderhoud voor gemeenten verzorgen. Enkele jaren geleden maakten we de oefenvelden van PEC Zwolle speelklaar. Door de speaker klonk: 'een applaus voor het veld. Het is nog beter dan in De Kuip'. Daar doen we het voor" - Wilfried Nijensteen (Medewerker Beheer Buitenruimte)
  meer over
 • Persoonlijk contact is belangrijk bij wijzigingen in het afvalbeleid

  Persoonlijk contact is belangrijk bij wijzigingen in het afvalbeleid

  "Op het projectenbureau van ROVA werken we dagelijkse aan de uitrol van wijzigingen in het afvalbeleid. Wijzigingen in het afvalbeleid betekent soms dat we verandering van inwoners vragen. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Hiervoor organiseren we samen met de gemeente in iedere wijk bewonersavonden." - Suzan Harberink (Projectleider)
  meer over
 • Alle bomen op de kaart

  Alle bomen op de kaart

  "Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van circa 50.000 bomen in de gemeente Winterswijk. Om beter aan deze zorgplicht te voldoen, worden de bomen geïnventariseerd en gedigitaliseerd in het programma Kikker. Het is geweldig om nu te werken aan een nieuw systeem, een basis voor later!" - Raymond Krabbenborg (Boomspecialist)
  meer over
 • Wijkteams Beheer Buitenruimte

  Wijkteams Beheer Buitenruimte

 • Inzameling Afval en Grondstoffen

  Inzameling Afval en Grondstoffen

 • ROVA wint award voor Vitaalste Vakbedrijf van 2020

  ROVA wint award voor Vitaalste Vakbedrijf van 2020

  Als ROVA zijn we ontzettend trots op deze award. Wij willen graag een vitaal bedrijf zijn dat rekening houdt met haar medewerkers. Het winnen van deze award bevestigt dat we op de goede weg zijn
  meer over
 • Wij doen soms net een beetje extra

  Wij doen soms net een beetje extra

  Een trouwring, de dagomzet van je restaurant of je autosleutels; dagelijks belandt dit onbedoeld in een ondergrondse container. Voor Anita Meijerink-Keen uit Zwolle zijn Martin de Wals en Geralt Weijdeman haar helden, want met hun hulp vond zij haar verloren telefoon terug.
  meer over
 • Wij houden de Zwolse Binnenstad schoon

  Wij houden de Zwolse Binnenstad schoon

  Martin Eikenaar, Rudi van der Vegt en Eddy Westerop houden samen met andere collega's Zwolse binnenstad schoon. Rudi: “De binnenstad leeft altijd. Er zijn altijd mensen. Sommigen maken een praatje. Wij krijgen wel waardering voor ons werk.”
  meer over
 • Beheer Buitenruimte

  Beheer Buitenruimte

  Wij werken met 30 medewerkers aan de buitenruimte in de gemeente Oost-Gelre. Van die 30 medewerkers hebben 20 mensen een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij waarderen iedereen om zijn of haar mogelijkheden. Met plezier én resultaat zijn we dagelijks samen aan het werk
  meer over
 • Ik heb geweldig werk

  Ik heb geweldig werk

  Ik ben zo vrij als een vogel; samen met mijn collega Amar El Hamdioui delen wij zelf onze routes en dag in, en ’s middags ben ik op tijd thuis. Dat was wel anders in mijn vorige baan, als chauffeur op de lange baan
  meer over
 • Uitvoering

  Uitvoering

  Annie Hulzebosch zorgt dat het groen in de buitenruimte er tiptop bij staat, Joska de Wit haalt als vrachtwagenchauffeur restafval en grondstoffen op. Wat ze met elkaar gemeen hebben: ze werken als vrouw in een ‘mannenwereld’. Zelf vinden ze de termen ‘mannenberoepen’ en ‘vrouwenberoepen’ achterhaald. ‘Als je maar goed bent in je werk.’
  meer over
Spinnenweb achtergrond

We zijn altijd op zoek naar collega's die willen meewerken aan groene, schone en veilige leefomgeving. Ben je geïnteresseerd?