ROVA medewerkers krijgen nieuwe kleding

  • 02-01-2022

Comfortabel en goed zichtbaar

Ramon van Rossum, manager Uitvoering bij ROVA, vertelt: “Collega’s lopen een groot deel van de week in deze kleding, dan is het heel belangrijk dat het lekker zit, zodat je je werk goed kunt doen. En dat moet voor iedereen gelden. Dat was een hele uitdaging omdat de werkzaamheden bij ROVA erg uiteenlopen en we aan diverse veiligheidseisen moeten voldoen.”

De opvallende gele veiligheidskleur en reflectiestriping zijn dan ook behouden in de nieuwe kleding. Belangrijk, want een groot deel van de ROVA medewerkers, werkt in de buitenruimte langs de weg. Zichtbaar zijn is dan erg belangrijk.

Duurzaamheid

ROVA heeft als missie een bijdrage te leveren aan een mooie en toekomstbestendige leefomgeving. Het kan dan ook niet anders dat ook duurzaamheid een belangrijke rol heeft gespeeld in de zoektocht naar nieuwe werkkleding. “Bij de uitvraag is kritisch gekeken hoe we duurzaamheid goed konden combineren met onze vraag zonder dat het ten koste zou gaan van het draagcomfort en de veiligheid”, aldus Van Rossum.


Deze content wordt niet getoond omdat u cookies niet hebt geacepteerd


Spinnenweb achtergrond

We zijn altijd op zoek naar collega's die willen meewerken aan groene, schone en veilige leefomgeving. Ben je geïnteresseerd?