undefined

Het landelijk traineeship Circulaire Economie - iets voor jou?

  • Nieuws
  • 20-05-2022
Als maatschappij staan we voor de uitdaging om tot een circulaire economie te komen. Om van afval het nieuwe goud te maken, heeft de branche meer jonge talenten met frisse ideeën nodig. Daarom lanceert brancheorganisatie NVRD, samen met publieke afval- en reinigingsbedrijven door heel Nederland (waaronder ROVA), het landelijk traineeship Circulaire Economie.

Wie meedoet aan het traineeship krijgt de mogelijkheid om in twee jaar tijd bij drie verschillende organisaties uit de afval- en reinigingsbranche te werken. Dit geeft de kandidaten de mogelijkheid om veel kennis op te doen op verschillende vlakken en zich versneld te ontwikkelen. Het is de bedoeling dat zij na het traineeship bij één van de deelnemende organisaties aan het werk gaan.

Er wordt gezocht naar net of bijna afgestudeerden met uiteenlopende studieachtergronden. Ben jij geïnteresseerd? Kijk dan snel op de site van de NVRD.

Spinnenweb achtergrond

We zijn altijd op zoek naar collega's die willen meewerken aan groene, schone en veilige leefomgeving. Ben je geïnteresseerd?