undefined

Kennismakingssessies Beheer Buitenruimte groot succes

  • Nieuws
  • 25-04-2022
In april organiseerde ROVA vrijblijvende kennismakingsessies voor mensen die interesse hadden in een baan bij de afdeling Beheer Buitenruimte van ROVA Zwolle. Onder het genot van een kop koffie/thee met wat lekkers konden zij verschillende ROVA-medewerkers bevragen over het werken in het groen. Als kandidaten na het gesprek enthousiast waren, konden ze direct solliciteren door hun CV achter te laten. Om deze bijzondere actie nóg wat specialer te maken, hebben we onze Groenbus – die normaal wordt gebruikt voor educatie van schoolklassen – ingezet als gespreksruimte.

Succesvol

Om zeker te weten dat iedereen voldoende tijd had om zijn/haar vragen te stellen, moesten geïnteresseerden zich vooraf aanmelden voor een gesprek. Totaal was er – verdeeld over twee dagdelen – ruimte voor 15 gesprekken. De actie bleek succesvol, want alle plekken zaten vol. Een flink aantal van de kandidaten zal binnenkort (in uiteenlopende functies) starten binnen de afdeling Beheer Buitenruimte.

Gezien het succes en de grote interesse, zullen we in de toekomst vaker dit soort kennismakingssessies organiseren. Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je dan aan voor het jobalert.

Spinnenweb achtergrond

We zijn altijd op zoek naar collega's die willen meewerken aan groene, schone en veilige leefomgeving. Ben je geïnteresseerd?